Het park

't Vosseven is een natuurpark waar een prachtig ven gelegen is en waar zo'n tachtig bungalows rondom gebouwd staan die van diverse eigenaren zijn.
Het park vindt u in de provincie  Limburg vlakbij het dorpje Stramproy, dat sinds 1998 als grootste dorp, deel uitmaakt van de gemeente Weert en bekend staat om zijn mooie natuur, rust en landelijke omgeving.
Niet voor niets vertoeven hier ieder jaar vele vakantiegangers om vaak grensoverschrijdend te wandelen of te fietsen en te genieten van de rust, die te vinden is in gebieden als de Tungeler Wallen en rondom het Vosseven.
Vandaar ook dat Stramproy met trots het predikaat draagt “Parel van Limburg”.
De fiets- en wandelroutes in en rondom Stramproy en verderaf in de nabij gelegen Belgische natuurgebieden zijn prachtig aangelegd en voeren de liefhebber via fraai aangelegde rustplaatsen naar rust en ruimte, bossen, zandverstuiving, beekjes, langs kanalen, door dennenbossen en heide.
Op het park bevind zich een receptie en een wasserette, tevens is er een volleybalveld, tafeltennis en jeu des boules baan. Voor de kleinste zijn er plekken met leuke speeltoestellen.
Wat niet vergeten mag worden om te vermelden is het geweldige restaurant "Nieuw Vosseven " waar u terecht kunt voor een drankje en heerlijk eten, zowel binnen als buiten op het gezellige sfeervolle terras is dit mogelijk.

 

 

PlayPause
Slider